home Meny close
menu Meny

Ofte stilte spørsmål og svar

For at du enkelt skal få svar på det du lurer på, har vi samlet de mest vanlige spørsmålene fra våre kunder her.


Hvilke produkter finnes på SUNT.NO?

Vi har et bredt utvalg av produkter innen helsekost, som vitaminer, mineraler, te, fettsyrer, vektkontroll, for immunforsvar og mye mer. Er det noen produkter eller merker du savner, send oss gjerne en epost til kundeservice@sunt.no.


Er prisene inkludert moms?

Ja, alle prisene er inkludert moms. På helsekostprodukter er det 15% mva (matvaremomsen).


Hvordan kan jeg betale i nettbutikken?

Du kan betale med kort, paypal og faktura på SUNT.NO. Vi støtter betaling med alle vanlige typer kredittkort (VISA, Mastercard). Alle betalingstransaksjoner skjer via Klarna.

Klarna Faktura/Delbetale

I samarbeid med Klarna AB, tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger Klarna som betalingsmåte sendes faktura samme dag som varene sendes fra vårt lager. Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. Faktura forfaller i løpet av 14 dager.

Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. Når du har fått fakturaen kan du velge å delbetale opp til 24 måneder. Ved delbetaling tilkommer den rentesatsen Klarna har satt. Du anbefales derfor å sjekke Klarna sine vilkår og rentesatser før avtale inngås.

Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittopplysning. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en avgift samt forsinkelsesrente.

For å se fullstendige vilkår for Klarna se linkene nedenfor:

Vilkår ved bruk av Klarna Faktura

Vilkår ved delbetaling med Klarna Konto


Tilbakebetaling ved valg av Klarna Faktura

Om du har betalt din faktura, men angrer ditt kjøp vil du få et tilgodebeløp hos Klarna. Klarna vil tilbakebetale beløp til samme konto som betalingen kom fra. Har du spørmål om vedrørende din faktura, ta kontakt med Klarna på telefon: 21 01 89 91 eller epost: info@klarna.se. Du kan også besøke Klarna på www.klarna.com.


Når mottar jeg ordrebekreftelse?

Ordrebekreftelse sendes automatisk til e-posten du har oppgitt kort tid etter at du har gjennomført kjøpet. Det kan forekomme at ordrebekreftelsen ikke har gått gjennom spamfilteret ditt, så undersøk gjerne om mailen kan ha havnet der. Har du fremdeles ikke mottatt ordrebekreftelse 24 timer etter bestilling kan du ta kontakt med oss så sender vi dette til deg på nytt.


Frakt & levering

Vi har 6 ulike leveringsmetoder:

• I postkassen for 49,-. *

*Bestiller du varer for over kr 599,- tilbyr vi fri frakt dersom du velger leveringsalternativet "I postkassen". Om du bestiller varer for under dette beløpet kommer fraktkostnader på kr 49,- i tillegg. Bestiller du varer for under kr 599,- så vil varene sendes i posten som brev. Dette betyr at varene vil komme direkte i postkassen din dersom det er plass til pakken. Har varene høyere verdi eller forpakning som ikke tåler harde støt vil varene sendes som pakke, og må hentes på postkontoret.

• Hjem på kvelden kl.17.00-21.00. Kr 109,-

• På jobben kl. 08.00-16.00. Kr 149,-

• På jobben innen kl.09.00. Kr 199,-

• Levering samme dag kr 199,-

• Hente varene selv på posten kr 89,-

Det vil ikke være mulig å spore din forsendelse dersom den sendes som brev. Det vil derimot gå an dersom den sendes som pakke. Du mottar da en SMS med sporingsnummer. Sender du din bestilling før kl.12, pakker vi den og sender den samme dag. Bestiller du på et senere tidspunkt, pakker vi ordren dagen etter din bestilling. Vanlig leveringstid er 1-3 dager.

NB: Omkostninger for uavhentede pakker faktureres kunde med minimum. kr. 199, avhengig av fraktkostnader.


Hvor lang tid tar det før jeg får varene?

Sender du din bestilling før kl.12, pakker vi den og sender den samme dag. Bestiller du på et senere tidspunkt, pakker vi ordren dagen etter din bestilling. Vanlig leveringstid er 1-3 dager avhengig av hvor i landet du bor. Har du valgt en av våre andre leveringsmetoder vil den leveringstiden gjelde.


Hvordan kan jeg returnere en vare?

Dersom du ønsker å returnere en vare kan du benytte deg av angrefristskjemaet som fulgte med i pakken eller sende en epost til kundeservice@sunt.no. Du kan hjelpe oss med å legge ved en kopi av følgeseddelen/ordrebekreftelsen når du returnerer varer. På den måten kan vi raskt finne frem til din konto og kreditere deg for de varer du returnerer. Du er velkommen til også å skrive hvorfor du returnerer varen.

Det er 14 dages full angrerett på alle varer. Ønsker du å få pengene tilbake for en vare, fremsendes beløpet pr. kreditnota eller settes inn på din bankkonto eller paypalkonto, etter vi har mottatt varen.

Angreretten forutsetter, at varen returneres i samme stand som ved mottakelsen, dvs. i original og uskadet emballasje og i ubrukt stand.

NB: Du må selv dekke porto dersom det ikke er feil/mangler som er årsak til returen.

Varer sendes til:

SUNT.NO
Orkidéhøgda 3
3051 Mjøndalen

Ønsker du å lese mer om vilkårene for angrerett kan du lese våre salgsbetingelser her.


Reklamasjon ved feil eller mangler på en vare

Dersom en vare har feil eller mangler kan du enten kreve omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet i henhold til Forbrukerkjøpsloven. Ta kontakt med oss på tlf: 80040456 eller send epost til: kundeservice@sunt.no slik at vi kan rette opp i feilen.

Ved retur av varer i forbindelse med reklamasjoner sendes varene til:

SUNT.NO
Orkidehøgda 3
3051 Mjøndalen

Ønsker du å lese mer om vilkårene for retur kan du finne dette under våre salgsbetingelser.


Hva skjer hvis jeg ikke henter varene på Posten?

Omkostninger for uavhentede pakker faktureres kunde med minimum. kr. 199, avhengig av fraktkostnader.


Jeg har betalt varene, kan jeg sjekke hvor pakken er i systemet?<

Ved bestilling registrerer du ditt telefonnummer og du vil da automatisk få en SMS av Posten når pakken har ankommet ditt postkontor.


Har du andre spørsmål du ikke finner svar på her?

Kontakt oss ved å sende en epost til kundeservice@sunt.no. Dersom det haster kan du ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 800 40 456. Åpningstider kundesenter er hverdager 08.00-16.00.